4 daagse 2007 LOPEN VOOR DE KINDEREN OP HARIA

17-20 juli 2006 wordt de bekende Nijmeegse Vierdaagse weer gelopen. Gaat u de Vierdaagse lopen en wilt u extra voldaan over de finish komen?
Denk dan aan onze actie:

Ik loop voor de KINDEREN OP HARIA, jij toch ook?

Hoe moeilijk het is om door te zetten terwijl je het even niet meer ziet zitten. Hoe belangrijk het is om steun te krijgen van mensen die langs de kant staan. Hoe goed het is om plezier in je leven te hebben. (tekst van derde)

LOPEN? Wilt u iets doen voor de kinderen op HARIA? Dat kan! Het enige wat u hoeft te doen is bedrijven of particulieren zoeken die u tijdens de Vierdaagse financieel steunen.

HOE? Door u te laten sponsoren door: * Werkgever of collega’s * Buren * Scholen * Bedrijven in de buurt * Sportverenigingen * Buurtsuper * Vrienden en kennissen

SPONSORSACTIES KUNNEN ZIJN:

* Losse giften * Een bedrag per gelopen kilometer * Een bedrag per gelopen dag v.a. €10 * Een vast bedrag per loper

HOE MELD IK ME AAN? Voor de Vierdaagse moet u zichzelf aanmelden bij de organisatie “Vierdaagse van Nijmegen”. Dit kan via de website www.4daagse.nl. Daar staat precies uitgelegd hoe u zichzelf kunt aanmelden. Maar let op: inschrijven kan pas vanaf maandag 5 februari en sluit op vrijdag 13 april 2007. klik hier Daarnaast is er een gelimiteerd aantal deelnemers.

Naast uw aanmelding bij de vierdaagse moet u zich ook aanmelden als loper voor het goede doel bij SD2 HARIA. klik hier Dit kan vanaf het moment dat u zich heeft aangemeld bij de 4 daagse.

WAAR LOPEN ZIJ NOU VOOR……. EN VOOR WIE?